Romana English
Faceţi o donatie!

Ultimile Noutati


 

  Bine ati venit!

   Asociatia cu scop nepatrimonial Bethesda- Societate Crestina de Caritate, cu sediul in Suceava, Calea Unirii, nr.25bis, ap.3, a fost infiintata in anul 1994, fiind inregistrata in Registrul persoanelor juridice la nr.36/1994.
   Obiectul de activitate al Asociatiei se constituie din: asigurarea sau facilitarea asistentei medicale gratuite pentru bolnavii cu venituri foarte mici, asigurarea de servicii de asistenta sociala, sprijin material si spiritual pentru familii cu venituri la limita existentei, s.a.
Activitatea Asociatiei Bethesda s-a concretizat, in timp, prin:
- proiectul "Camin-Spital de boli cronice", s-a derulat in localitatea Fintinele, judetul Suceava, cu o capacitate de 16 paturi, in care au fost tratati circa 500 de beneficiari, anual, in perioada 1997- 2008.
- numeroase donatii facute unor persoane sau familii nevoiase ce constau in articole de imbracaminte, incaltaminte, de uz casnic, s.a., second-hand, donatii de mobilier scolar si materiale didactice la scoli din mai multe localitati, s.a.
- proiectul "Camin pentru persoane varstnice", in localitatea Ilisesti, judetul Suceava, cu o capacitate de 34 de locuri. Asociatia Bethesda este acreditata de catre Comisia de acreditare a furnizorilor de servicii sociale Suceava, sa furnizeze servicii sociale. Caminul a primit primii beneficiari pe data de 1 aprilie 2005.
  Bun venit!
  Va invitam, cu caldura, sa vizitati site-ul, pentru a afla mai multe informatii despre acest proiect in derulare.

Despre noi

  Caminul pentru persoane varstnice este amplasat in imediata apropiere a satului Ilisesti, judetul Suceava, la o distanta de 20 km de municipiul Suceava, cu acces usor de pe drumul european E576, Suceava- Gura Humorului. 
  Peisajul inconjurator este de o frumusete deosebita. Padurile intinse care imbraca dealurile dimprejur, la orizont lantul Obcinilor Bucovinei ascunzind soarele la asfintit, iti dau starea de calm si armonie cautata. Continuare...

Misiunea noastra

  Caminul are ca scop ingrijirea temporara sau permanenta a persoanelor varstnice( independenti, semidependenti si dependenti), prin oferirea de servicii sociale, servicii sociomedicale si servicii medicale.

  Printre obiectivele Caminului se enumera: sa asigure beneficiarilor maximum de autonomie si siguranta, sa ofere conditii de ingrijire care sa respecte identitatea, integritatea si demnitatea beneficiarilor, Continuare...